Генштаб показав, як виглядає один з найгарячіших напрямків на фронті. Фото

1043 0
Фоторепортаж з Бахмутського напрямку – однієї з найважчих точок на східному фронті.

Бахмутський напрямок – один із найгарячіших на східному фронті. Генеральний штаб ЗСУ зібрав фото з-під Бахмута про бойові будні захисників. 

Джерело: Генштаб ЗСУ

«Нахабні росіяни вдень і вночі, за будь-якої погоди, атакують українські позиції. Але воїни 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького надійно тримають оборону та завдають ворогу шалених втрат», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Як допомогти ЗСУ сьогодні. Підбірка волонтерських ініціатив

За минулу добу, 5 листопада, Збройні Сили України ліквідували ще 490 російських вояк. Від початку повномасштабного вторгнення росія втратила вже 75930 військових.

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!