Гірськолижний курорт «Буковель» відновив роботу після карантину

1448 0
Нічного катання наразі не буде.
фото: pmg.ua

фото: pmg.ua

Від суботи, 10 квітня, гірськолижний курорт «Буковель» відновив свою роботу. Прикарпаття з «червоної» зони перейшло одразу в «жовту», тому почали працювати і готелі, і витяги, і ресторани, а також прокатні пункти.

Як повідомляють у пресслужбі курорту, у перший же день не вдасться запустити більшість сервісів та трас, але надалі намагатимуться, аби повноцінно запрацювали всі сервіси курорту.

Читайте також: Приватбанк продасть свою частку в курорті «Буковель»

Із неділі запрацювали витяги: 1R, 2R, 7, траси: 1Е, 1С, 1А, 2А, 2С, 7А. Витяг №2 працює в режимі оглядового. Катання триватиме з 08:00 до 19:30. Нічного катання наразі не буде.

Усі паркінги, окрім багаторівневого паркінгу №2, в перші дні відновлення роботи будуть безкоштовними. Відкритий паркінг поруч траси 7а поки не працюватимуть.

Читайте також: Поліцейські Львівщини виявили менше сотні порушень карантину за першу добу після посилення

Нагадаємо, що Івано-Франківська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення з 00.00 13 березня обмежити в’їзд на територію Поляницької ТГ і таким чином припинити роботу гірськолижного курорту «Буковель», оскільки область потрапила в червону зону епіднебезпеки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!