Гол капітана збірної України номінували на звання найкращого на Євро-2020

6274 0
Йдеться про гол Ярмоленка у «дев’ятку» збірній Нідерландів у першому матчі групової стадії турніру.
фото: sportarena.com

фото: sportarena.com

Гол капітана збірної України, півзахисника Андрія Ярмоленка потрапив до номінації Goal of the Tournament ЄВРО-2020. Йдеться про гол Ярмоленка у «дев’ятку» збірній Нідерландів у першому матчі групової стадії турніру. Про це повідомляють на сайті УЄФА.

Голосування триватиме до 16:00 сьогодні, 14 липня. Віддати свій голос можна за посиланням, перейшовши і поставивши «Лайк» під відповідним відео.

 

 

Додамо, що до номінації Goal of the Tournament ЄВРО-2020 також потрапили: Кріштіану Роналду (Португалія, гол Угорщині), Патрік Шик (Чехія, гол Шотландії), Кевін Де Брюйне (Бельгія, гол Данії), Лука Модріч (Хорватія, гол Шотландії), Поль Погба (Франція, гол Швейцарії), Лоренцо Інсіньє (Італія, гол Бельгії), Федеріко К'єза (Італія, гол Іспанії), Альваро Мората (Іспанія, гол Італії) і Міккель Дамсгорд (Данія, гол Англії).

Нагадаємо, 29 червня збірна України зіграла матч 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. Команда Шевченка в овертаймі вирвала перемогу, перемігши з рахунком 2:1. Відтак, українці пробилися у чвертьфінал. 3 липня Збірна України зустрілась із збірною Англії. У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим дозволивши англійцям пройти до півфіналу чемпіонату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!