Голова ЛОДА виділив учасникам АТО землю під дачі біля Винниківського озера

2932 0
Деякі з учасників АТО із цього списку вже раніше отримували земельні ділянки (під інші цілі).
Фото: Наші гроші Львів

Фото: Наші гроші Львів

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький передав у власність 18 земельних ділянок учасникам антитерористичної операції та їхнім рідним. Про це повідомляють Наші гроші. Львів.

Читайте також: «Сходіть до сповіді». Як минули обговорення щодо території біля Винниківського озера

Усі ділянки розташовані за межами Львова, на території, що межує Винниками. Фактично всі вони розташовані неподалік Винниківського озера, де місцевий депутат та бізнесмен Григорій Козловський будує «Академію футболу».

Кожен із учасників АТО в цьому переліку отримає по 0,06 га для індивідуального дачного будівництва. Дозвіл про на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок надав ще в грудні 2019 року попередній голова ОДА Маркіян Мальський своїм розпорядженням.

Деякі з учасників АТО із цього списку вже раніше отримували земельні ділянки (під інші цілі) або 100 тис. грн допомоги від Львівської міськради.

Додамо, що раніше ЛОДА оприлюднила детальний план території, за яким між Львовом та Винниками пропонували збудувати 12 дачних будинків та прокласти трамвайну колію.

Читайте також: Як змінювалося Винниківське озеро з роками. Раритетні фото

Нагадаємо, що територію навколо Винниківського озера забудовує львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський. Поруч він хоче будувати рекреаційно-спортивну зону з лижними витягами та вузькоколійкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!