Україна

Головнокомандувач Сирський зробив першу заяву на посаді та повідомив про завдання

2308 0
Головнокомандувач вказав на важливість запровадження нових технічних рішень.
олександр сирський

олександр сирський

Новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, якого призначили 8 лютого, зробив свою першу заяву на посаді. Він назвав завдання, які стоять на порядку денному. 

«Насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів. Найшвидший і раціональний розподіл та доставка усього необхідного для бойових частин була і залишається основним завданням військової логістики», – повідомив Головнокомандувач. 

Він назвав завданням штабів на всіх рівнях знати потреби фронту та володіти ситуацією на кожній ділянці лінії зіткнення.

Читайте також: Президент присвоїв Залужному та Буданову звання «Героїв України»

«Життя і здоров’я військовослужбовців завжди були та є головною цінністю Української армії. Відтак, дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним», – також зазначив він. 

Головнокомандувач також вказав на важливість запровадження нових технічних рішень, у тому числі безпілотних систем і засобів радіоелектронної боротьби. За його словами, лише зміни та постійне удосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху, а надійний тил є однією з головних складових загального успіху у війні.

Нагадаємо, 8 лютого президент Зеленський зустрівся із Валерієм Залужним та подякував йому за два роки захисту України. Згодом у цей же день стало відомо про призначення нового керівника української армії – ним став генерал-полковник Олександр Сирський.

Юлія Кметик

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!