Google запустив безкоштовний додаток для «сканування» друкованих фото

7924 0
Корпорація Google випустила мобільний додаток PhotoScan, який допомагає «відсканувати» надруковані на папері фотографії.
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

«Що робити зі старими світлинами, які бережуть найцінніші спогади вашого життя? Фотографії бабусі, коли вона була молода, будинок, у якому ви виросли, та зачіска, про яку б ви хотіли забути назавжди. У всіх нас є старі альбоми і коробки з фотографіями, але у нас часто немає часу, щоб їх оцифрувати. Ми не хочемо кудись відправляти оригінальні копії або купувати дорогий сканер та витрачати багато часу на сканування всіх фото. А якщо сфотографувати фотографію, виходить неякісне зображення з вигнутими краями і відблисками», – йдеться у офіційному блозі Google Україна.

Розробники зазначають, що безкоштовний додаток зробить цифрові копії високої роздільної здатності паперових фото, визначивши край, вирівнявши зображення і ліквідувавши відблиски.

Відскановані світлини зберігатимуться в одному з розділів Google Фото. PhotoScan можна завантажувати для операційних систем iOS та Android.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!