Як у Львові змінюється кількість пацієнтів із підозрою на коронавірус. Онлайн-трансляція

34755 0
Як змінювалась кількість пацієнтів з підозрою на COVID-19 у місті з 15 березня і до нині.
Фото: Главком

Фото: Главком

Щоб не заплутатися у великому об'ємі інформації, Tvoemisto.tv  веде онлайн-трансляцію, присвячену виключно статистиці. Оперативно та без емоцій тут подаватимемо інформацію про кількість осіб із підозрою на коронавірус у Львові.  

Інформація доповнюється...

4 квітня

Вечір

У 15 пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одужав третій пацієнт. У період з 18:30 години по 22:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося 7 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 55 осіб. На самоізоляції знаходяться 214 осіб.

День

Одужав третій пацієнт. З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 29 осіб. На лікуванні - 55 осіб. На самоізоляції знаходяться 207
 
Ранок
За результатами тестів, які отримали уночі, у ще однієї особи в області - позитивний результат. Пацієнт - це жінка, якій 58 років. Загалом – 15 хворих на коронавірус. У період з 22:00 год 3 квітня по 10:30 год 4 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію ніхто не звертався. На лікуванні – 50 осіб. На самоізоляції – 183 особи
 

3 квітня 

Ранок

За результатами тесту, який отримали уночі у ще однієї особи в області - позитивний результат. Загалом у 13 пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася 1 особа. На лікуванні – 41 особа. На самоізоляції – 148

2 квітня 

Вечір

З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися ще 4 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 41 особа. На самоізоляції знаходяться 147 осіб. У 12 пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус.
 
День
 
Звернулися ще 7 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 40 осіб. На самоізоляції – 144 особи.  Зафіксовано 11 випадків захворювання на COVID-19.
 
Ранок
В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулась одна особа. За результатами тестів, які отримали уночі, у п’яти осіб в області - позитивні результати на коронавірус. Загалам 11 випадків захворювання на COVID-19

1 квітня  

Вечір 

У 7 осіб зафіковано COVID-19, 1 пацієнтка вилікувалась. З 17:00 години до 23:00 години в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося 17 осіб.  На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 38 осіб. На самоізоляції – 138 осіб.

День

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 13 осіб. На лікуванні – 37 осіб.  На самоізоляції – 122 особи

Ранок.

З підозрою на коронавірусну інфекцію за ніч ніхто не звертався. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 особи. На самоізоляції – 114 осіб.  

31 березня

Вечір

У період з 17:30 год по 23:50 год 31 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 2 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 особи. На самоізоляції – 114 осіб

День

З 10:30 години по 18:30 годину в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося 3 особи.  На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 42 особи. На самоізоляції – 114 осіб.  

Ранок

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 8 осіб. На лікуванні – 52 особи. На самоізоляції – 111 осіб.

30 березня

Вечір

В області одужала перша пацієнтка, у якої було виявлено коронавірус. У 50-річної жінки діагностували COVID-19 після того, я вона повернулась із Німеччини.

День

З підозрою на коронавірусну інфекцію з’явилося ще 7 осіб. На лікуванні - 43 особи. На самоізоляції знаходяться 84 особи. За увесь час виписано - 77 пацієнтів

Ранок 

Звернулося ще 2 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 64 особи. На самоізоляції знаходяться 77 осіб.

29 березня

Вечір

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області звернулося ще 9 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 63 особи. На самоізоляції знаходяться 76 особи.

День

У період з 8:30 години по 17:30 годину звернулося ще 6 осіб. На лікуванні – 59 осіб.  На самоізоляції знаходяться 74 пацієнти.

Ранок

За даними штабу оперативного інформування щодо ситуації із захворювання на коронавірус у Львові, на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 58 осіб. На самоізоляції знаходяться 69 осіб.

28 березня

Вечір

З підозрою звернулася ще 3 особи. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 51 особа. На самоізоляції знаходяться 64 осіб.

День

З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 3 особи. Пацієнти зі Львова та Дрогобича. Зараз на лікуванні – 48 осіб. На самоізоляції знаходяться 64 особи

Ранок

На Львівщині підтверджений п'ятий випадок захворювання на коронавірус.  На лікуванні в інфекційній лікарні з підозрою перебуває 51 пацієнт, ще 62 – удома на самоізоляції.

27 березня

Вечір

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 8 осіб. Наприкінці дня з'явилися ще дві підозри у 2 мешканців Львова. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 50 осіб. На самоізоляції знаходяться 62 людей.

Ранок

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 55 осіб. На самоізоляції – 58 осіб

26 березня

Вечір 

На Львівщині зафіксовано третій випадок захворювання на коронавірус. Пацієнт - чоловік 57-ми років, повернувся з Італії.

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 1 особа. Пацієнт з міста Львова. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 53 особи. На самоізоляції – 58 осіб

День
З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 4 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні  54 особиНа самоізоляції – 57 особи.
 
Ранок.
В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб.  На лікуванні – 53 особи. 

25 березня

Вечір

З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 49 осібНа самоізоляції  53 осіб

День

Звернулося ще 7 осіб. Пацієнти з міста Львова, Стрия та Винників. На лікуванні – 44 особи. На самоізоляції знаходяться 53 осіб

Ранок
з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 особи. На самоізоляції знаходяться 46 осіб.

24 березня

Вечір

З підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 40 осіб. На самоізоляції знаходяться 43 осіб

День

З підозрою звернулося ще 5 осіб. Зараз на лікуванні знаходяться – 38 осіб.  На самоізоляції – 43 осіб

Ранок

У двох осіб підтверджений коронавірус. У Львівську обласну інфекційну лікарню від 21:30 23 березня до 8:00 24 березня не звернувся жоден пацієнт з підозрою на коронавірус.  Загалом у лікарні перебувають 40 пацієнтів, одна жінка – у відділенні інтенсивної терапії. На самоізоляції – 39

23 березня

Вечір

Станом на 21:45 23 березня у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися ще 7 осіб.. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 40 пацієнтів. На самоізоляції – 39. У двох осіб підтверджений коронавірус. 

Ранок

Станом на 8:00 у Львові ситуація не змінилась. 61 людина перебуває на лікуванні у обласній інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус. У 2 наявність вірусу підтвердили. Ще 32 пацієнтів лікуються удома.

22 березня

Вечір

В області із підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилося ще 7 пацієнтів та плюс один підтверджений хворий на коронавірус. Загалом, з підозрою у Львівській обласній клінічнійй лікарні з  підозрою на коронавірус – 61 осіб. На самоізоляції – 32 особи. У 2 пацієнтів підтверджений коронавірус. 

Ранок

На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 53 особи із підозрою COVID-19. Стан усіх хворих середньої важкості або близький до задовільного. В однієї пацієнтки наближений до важкого.

На самоізоляції знаходяться 30 осіб. Загалом на Львівщині із підозрою на коронавірус звернулися 94 особи.

21 березня

День

У Львівській інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус перевіряють 62 людей, із яких п’ятеро – діти.  Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні є 44 особи. На самоізоляції перебувають 18 осіб

Стан усіх хворих  – середньої важкості або близький до задовільного.

Ранок

Від 21:00 20 березня до 9:00 21 березня у Львівську обласну інфекційну лікарню доставили ще 9-х пацієнтів із підозрою на коронавірус. Один пацієнт є громадянином Великої Британії, який уже 6 років проживає у Львові.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні є 42 пацієнти. На самоізоляції перебувають 9 людей. За увесь час виписано 11 пацієнтів.
 

20 березня

Вечір

За день в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще десять пацієнтів. На госпіталізації у Львівській інфекційній лікарні знаходиться - 37 осібНа самоізоляції  7

У Львові підтвердили перший випадок захворювання на коронавірус. Про це в офіційному Телеграм-каналі повідомив міський голова Андрій Садовий.

Натомість, як повідомили у пресслужбі ЛОДА, пацієнт уже одужав і симптомів хвороби не має. 
 
Ранок

У Львові зафіксовано 36 осіб з підозрою на коронавірус. Зокрема, в інфекційній лікарні – 30, удома на самоізоляції - 6. Як повідомляє прессекретарка голови Львівської ОДА Дар'я Бавзалук, за ніч було 8 нових підозр. Серед них є діти 2011 та 2016 року народження.

19 березня

Вечір

В області виявлено ще двох пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію. Зокрема, чоловіка 1955 року народження з міста Броди. Інший хворий - чоловік з Яворівщини, 1987 року народження, знаходиться на самоізоляції. Він контактував з особою, у якої також підозра на коронавірус. Загалом на кінець дня з підозрою на коронавірус – 30 осіб. З них четверо на самоізоляції.

Обід

Ще у двох пацієнтів не підтвердилась підозра на коронавірус. У них  не виявили ані коронавірусу, ані грипу. Кількість хворих з підозрою на коронавірус – 30 осіб. З них двоє на самоізоляції

До Львівської обласної інфекційної лікарні привезли ще одного хворого з підозрою на коронавірус. За даними прессекретарки голови Львівської ОДА Дар'ї Бавзалук, це батько учорашнього пацієнта, який поступив у лікарню учора. Загальна кількість з підозрою на COVID-19 зараз  – 34 осіб. З них 4 – на самоізоляції. 

Ранок

Кількість осіб з підзорою на коронавірус становила 33 особи. З них 4 – на самоізоляції.  

18 березня

Вечір

До Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували ще двох чоловіків із підозрою на коронавірус. Загалом на Львівщині є 26 підозр на коронавірус. Як повідомив в. о. керівника департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько, легкі випадки захворювання лікуватимуть удома.

Станом на 16 год

У Львівські обласній інфекційній лікарні знаходилось 28 пацієнтів, які були доставлені з підозрою, в тому числі, на коронавірус. Однак четверо з них були виписані, оскільки зясувалося, що у них звичайне ГРЗ.

Станом на ранок 

У Львові було 24 госпіталізованих із підозрою на коронавірус. Про це сказала керівниця міського оперативного штабу Галина Слічна, повідомили у пресслужбі ЛМР.

17 березня

Увечері госпіталізованих з підозрою було 22. За словами Галини Слічної, 12 із госпіталізованих - мешканці Львова, молоді люди, які повернулись із-за кордону. Повідомляється, що у них є всі клінічні ознаки захворювання, проте підтвердження діагнозу лабораторно немає.

Станом на ранок

У Львівській обласній інфекційній лікарні знаходилося 14 осіб з підозрою на коронавірус. Із 14 осіб п'ятеро є мешканцями Львова. Серед госпіталізованих є двоє дітей.

16 березня

У Львівській інфекційній лікарні перебувають вісім пацієнтів із симптомами грипу та ГРВІ, в яких є підозра на коронавірус. 

Двоє з пацієнтів із Дрогобицького району, ще один – із Перемишлянського, решту госпіталізували у межах Львова. Їхні аналізи відправили на перевірку в Київ, результати будуть відомі у найближчі два дні.

15 березня

У Львівській інфекційній лікарні обстежують чотирьох пацієнтів із підозрою на коронавірус. Як  повідомив в. о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько, пацієнтів обстежують, а аналізи на COVID-19 відправили у київську лабораторію. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!