Унікальні гості та проекти 23 Форуму видавців у Львові. Перелік

2457 0
На 23 Форумі видавців львів’яни та гості міста зможуть зустрітися з професором Гарвардського університету, учасниками Нью-Йоркської Групи поетів, а також стати частиною проекту «Література проти агресії».
фото: bookforum.ua

фото: bookforum.ua

Днями організатори події оголосили список спеціальних гостей Форуму. Так, на захід завітає Паоло Джордано, сучасний італійський письменник, твори якого продаються мільйонними тиражами. Також очікується приїзд професора Гарвардського університету Сергія Плохія. Він презентуватиме нову книгу «Брама Європи».

У списку гостей Форуму також відомий австрійський репортер та письменник Карл-Маркус Ґаус. Спеціально до 23 Форуму видавців у перекладі українською виходить його збірка художніх репортажів «Зникомі європейці».

Крім цього, на Форму приїде й Ілля Камінський. Він – американський поет з українським походженням. У 2013 році Іллю Камінського номінували на Нобелівську премію з літератури.

Читайте також: У світ вийшла нова книга про Гаррі Поттера: коли стане доступною українському читачеві

Також цьогорічний Форум видавців відвідають учасники Нью-Йоркської Групи поетів. Деталі про цей проект з'являться на сайті події згодом.

Поет та перекладач Остап Сливинський готує спеціальний проект «Література проти агресії». Це публічні дискусії, презентації тощо.

Нагадаємо, Форум видавців проходить у Львові вже у 23-й раз. Цьогоріч він запланований на 15-18 вересня.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!