Київ

Готель «Козацький» на Майдані збираються продати

511 0
Готель належав Міноборони України

Кабмін забрав у Міноборони й передав Фонду державного майна для приватизації тризірковий готель “Козацький” на Майдані Незалежності. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Передано єдиний майновий комплекс державного підприємства «Готель “Козацький”» Міністерства оборони України зі сфери управління Міністерства оборони до сфери управління Фонду державного майна у звʼязку з прийняттям рішення про його приватизацію», — написав Мельничук.

У готелі 126 номерів. Він має ресторан, кав’ярню, п’ять залів для конференцій та банкетів.

Як пише LIGA.Бізнес, попри розташування в центрі Києва, готель приносив мало прибутку: у 2021 році — менш ніж 1 млн грн. У 2022 році став глибоко збитковим — понад 8 млн грн, 

Нагадаємо, готель “Україна” на Майдані Незалежності планують продати за понад млрд гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!