Київ

Готель Русь у Києві, що належав росіянам, перейшов у власність Тігіпка

1382 0
Суд вирішив, що підстав для продовження арешту російського майна немає.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Шевченківський суд зняв арешт з готельного комплексу «Premier Hotel Rus», яким володіла група російських бізнесменів Євгена Гінера, Михаіла Воєводіна і депутата держдуми рф Олександра Бабакова, у зв’язку з його переходом у власність АТ «ТАСКОМБАНК», яким володіє Сергій Тігіпко. Про це свідчить ухвала суду від 23 березня 2023 року.

Рішення про скасування арешту було прийняте у зв’язку з тим, що комплекс «Premier Hotel Rus» перейшов у власність АТ «ТАСКОМБАНК».

Як йшлося у матеріалах суду готель перебував у власності ТОВ «ЛД-Перспектива», яке у 2016 році отримало від АТ «ТАСКОМБАНК» кредит у 6,3 млн доларів США. А у 2018 році було укладено договір про те, що АТ «ТАСКОМБАНК» приймає готель «Premier Hotel Rus» в іпотеку та набуває право одержати задоволення своїх вимог за рахунок цієї нерухомості.

Таким чином суд вирішив, що підстав для продовження арешту майна немає.

Нагадаємо, 12 грудня 2022 року Печерський суд заарештував готель «Premier Hotel Rus», «Premier Palace Hotel», «Premier Hotel Lybid» та «Premier Hotel Slavutych» у Києві, які належать громадянам РФ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!