Готель «Власта» у Львові виставили на продаж за 7 млн грн

7573 0
Ще влітку два роки тому його передали з власності Міністерства оборони Фонду державного майна для приватизації.
Фото: Iurii Gulianytskyi

Фото: Iurii Gulianytskyi

Фонд державного майна виставив на продаж готель «Власта», що на вулиці Клепарівській у Львові. Стартова ціна лоту становить майже 7 мільйонів гривень. Про це повідомили на сайті електронних продажів Prozorro. 

Йдеться про 12-поверхову будівлю готелю, загальною площею 8174,7 квадратних метрів. Розташований готель на відстані 1,7 км від центру міста. Іще влітку два роки тому низку готелів в Україні, зокрема і львівський – «Власта», передали з власності Міністерства оборони Фонду державного майна для приватизації.

Читайте також: Фонд держмайна знову продає недобудовані очисні споруди на Персенківці

Так, пропозиції для участі в аукціоні прийматимуть до 22 січня, а сам аукціон запланований на 23 січня цього року. 

Для довідки

«Власта» – двозірковий готель у Львові, (повна назва – Державне підприємство Міністерства оборони України Готель «Власта»), розташований в кілометрі від історичної частини міста, перед стадіоном СКА, за адресою: вул. Клепарівська, 30. 12-поверхову будівлю готелю «Власта» спорудили в 1976 році (архітектори Олександр Гукович та Алла Сімбірцева). На початку 1990-х готель перейменували (колишня назва «Росія»). 

Готель у будівлі займає 9 поверхів і має 157 номерів на 289 місць.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!