Герда, Чарлі і Сірко. Чотирилапі шукають домівку

1235 0
Публікуємо історії семи собак із ЛКП «Лев», яких можна забрати додому
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

У Львівському комунальному підприємстві «Лев», що на вул. Промисловій, 56 є семеро чудових собак, які чекають на свою родину, друга, на турботу і любов. Розповідаємо про собак, яких можна безкоштовно забрати до свого дому, щоби любити і дбати.

Маунт, 1 рік
Місце відлову: вул.Майорівка
Лицарська благородність та вишукані манери – ці слова, як найкраще, характеризують Маунта. Йому було би добре мати біля себе близьку по духу людину, з якою вечорами буде вести розмови про щось високе.

Ася, 2 роки
Місце відлову: вул.Патона
Приваблива дівчинка з дружнім характером. Любить ніжності та багато обіймів.
От тільки повідок для неї – це щось нове, але наш кінолог обов’язково над цим попрацює.

Блонді, 1 рік
Місце відлову: вул.Сяйво
Якби ця білявка приймала участь у конкурсі краси, то точно би зайняла перше місце. І не тільки, тому що, вона красуня. Блонді неймовірно розумна і тактовна дівчинка, з якою проводити час одне задоволення.

Герда, 5 років
Місце відлову: вул.Демнянська
Мрійлива молода леді, яка часто роздумує про щось своє - дівоче і будь-яке спілкування для Герди, ніби ковток свіжого повітря, а хочеться, щоб вона завжди була огорнута увагою.

Сірко, 8 років
Місце відлову: вул.Пекарська
Сірко має настільки мудрі очі, що не залишається сумнівів, що він багато чого бачив в житті, але, швидше за все, не завжди хороше. Він потребує того, хто зможе його навчити не з таким сумом дивитися на світ.

Грета, 2 роки
Місце відлову: вул.Сихівська
Вольова, енергійна дівчинка, стане справжньою берегинею подвір’я та добрим другом для хорошої сім’ї.

Чарлі, 2 роки
Місце відлову: вул.Хвильового
Спокійний, врівноважений хлопець. Здавалося би, нічого особливого, але він вміє дивитися з такою любов'ю, що важко встояти і не забрати його додому.

Підприємтво працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53-54-545 або 032-252-30-41.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!