На правах реклами

Громаді Львова показали хід будівництва нової школи на Героїв Крут

1458 0
Для повної публічності процесу девелопери встановили відеокамери на будові, доступ до яких мають профільні посадовці – вони онлайн контролюють зведення школи.

Компанія Resident Development зводить на вулиці Героїв Крут новий корпус ліцею №80. Раніше забудовники заявили: спільно з містом подарують дітям такі заклади освіти, про які колись львів’яни могли лише мріяти. 

За зиму компанія Resident Development завершила підготовчі будівельні роботи. Навесні встановили палі під фундамент – адже на ділянці дуже непростий рельєф та складна геологія. Тепер уже є залитий фундамент частини будівлі, водночас паралельно ставлять палі на іншу частину. Адже школа на Героїв Крут матиме цікавий, вписаний у рельєф дизайн. А також на прохання освітян, із якими на стадії проєктування провели переговори і врахували усі зауваження педагогів, у школі буде вбудований басейн. І у дворику – сучасний спортивний майданчик.

Сучасний навчальний корпус (а це понад 6 тис. м кв) зводять за кошт Resident Development. А проєкт – від досвідчених талантів з всеукраїнським ім’ям, яких знають і в Європі, з архітектурної майстерні KUDIN architects. «Будувати школи у Львові – то справа честі для нас як для львів’ян. Зараз бачимо на власні очі, як зводиться заклад освіти. Якщо не буде гальмування, підуть й інші такі проєкти від «резидентів», – наголосив на зустрічі із міськими посадовцями, громадськими активістами та атовцями власник компанії Resident Development В’ячеслав Чепіль. І додав: девелопери спільно із містом та громадою розвиватимуть райони, де планують свою роботу.

Зокрема, Resident Development уже запропонував свій проєкт другої школи у львівському районі Під Голоском. Більше того, таке будівництво уже обговорили із людьми та посадовцями на виїзному засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Зведення школи, садка і житлового комплексу в районі Під Голоском суттєво покращить життя людей тут. Важливо, що будують заклади інвестори, але віддадуть їх у комунальну власність. Кращий проєкт школи і дитсадка обирали на Всеукраїнському архітектурному конкурсі, переможцем стала команда львівських архітекторів Guess Line Architects.

Девелопери паралельно розвивають й інші будівельні проекти. Five address, Novo residence, Central Park, Аlex residence, Kelly Holl, Cesar, Family Holl – саме ці назви будуть окрасою на карті міста. Водночас компанія вкотре наголошує: будь-хто із львів’ян чи гостей міста може долучитися до розвитку Львова, інвестуючи у житло. Адже Resident Development одразу закладає у плани свого будівництва розбудову інфраструктури та соціальних об’єктів. Відтак планує творити комфортні міські середовища спільно із громадою міста, активістами у районах, атовцями і в тісній співпраці із владою Львова.

Нагадаємо, в другій половині червня Спілка учасників війни представить містові та громаді району Під Голоском проєкт свого майбутнього дому на ділянці, яку їм виділило місто.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!