Громадській організації Дубневича дозволили приватизувати приміщення в центрі Львова

2814 0
Приміщення площею 17,4 кв. м розташоване на третьому поверсі будівлі на вул. Січових Стрільців, 3.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Сьогодні, 30 січня, під час сесії Львівська облрада дозволила орендарям приватизувати низку нежитлових комунальних приміщень у Львові, повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, ГО «Об’єднання підприємців Львівщини "Крок"» отримало право приватизувати приміщення на третьому поверсі будинку на вул. Січових Стрільців, 3. Засновниками громадської організації є 16 осіб, утому числі народний депутат Ярослав Дубневич, екс-депутат ЛМР Михайло Мужилівський, екс-депутат ЛОР Емілія Подляшецька.

Читайте також: Львівська облрада надала 6,5 млн грн для «Будинку воїна»

Крім того, ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем» зможе викупити нежитлові приміщення, площею 119,4 кв. м, на третьому поверсі будівлі на вул. Винниченка, 1. Засновниками цього підприємства є брати Андрій та Степан Ямелинці, Тетяна Чорна та Марта Кобилко.

Право на викуп нежитлового приміщення, площею 22,7 кв. м, на вул. Винниченка, 3 у Львові отримала громадська організація «Право і політика», керівником якої є Артем Хмиз, колишній депутат Львівської міськради.

Приміщення, площею 18,7 кв. м, що на вул. Винниченка, 8 у Львові зможе викупити фізособа-підприємець Ірина Сендега. Підприємець Ігор Батюк зможе приватизувати 45,9 кв. м на просп. Чорновола, 59 у колишньому будинку побуту «Ювілейний». Викупити 122,4 кв. м у будівлі на просп. Чорновола, 45а зможе спільне українсько-австрійське підприємство у формі ТОВ «Денон Дентал».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!