Громадський простір та скейт-зона. Що планують облаштувати у сквері на Зеленій

1892 0
За розмірами скейт-парк на вул. Зеленій буде більшим за той, що є на вул. Б. Хмельницького.
Фото: Львів. Містобудування

Фото: Львів. Містобудування

Сквер на вул. Зеленій планують реконструювати, осучаснити та перетворити на місце активного дозвілля молоді. Тут мають облаштувати не лише комфортні зони для відпочинку, алеї, сучасні вуличні меблі, освітлення, озеленення, а також скейт-зона. Крім цього, територію планують зробити доступною для маломобільних верств населення, повідомляє Львів. Містобудування.

Читайте тако: Сквери твого міста. У Львові облаштують п’ять нових просторів

Наразі так званою «родзинкою» скверу є ще радянська стела, яка загромаджує простір та не має жодної корисної функції. Як саме виглядатиме стела в осучасненому просторі, визначатимуть на архітектурному конкурсі.

Сходи, які зараз є сквері, наразі роблять зелену зону недоступною для маломобільних верств населення, тому їх реконструюють. А щоб раціональніше використати рельєф території та перетворити сквер на місце активного дозвілля, тут планують облаштувати скейт-зону.

Читайте також: Сквери Твого міста. Де можна гарно провести час

Як йдеться у повідомленні, за розмірами скейт-парк на вул. Зеленій буде трохи більшим за той, що є на вул. Б. Хмельницького.

Наразі в управлінні архітектури департаменту містобудування напрацьовують концепцію з облаштування нового скейт-парку на вулиці Зеленій.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv підготувало підбірку львівських скверів, які доповнюють архітектуру міста, і де можна відпочити.

Фото Львів. Містобудування



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!