Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Львові цього тижня

758 0
Температура вдень сягатиме до 27° тепла.

Завтра, 6 червня, у Львові очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза та град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, 3 8 м/с, вдень шквал 15 20 м/с. Температура вночі 11 13°, вдень 22 24° тепла. Про це повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Львівському гідрометцентрі.

7 червня у Львові буде хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, грози. Вітер південно-східний, 5 10 м/с. Температура вночі 11 16°, вдень 18 23° тепла.

8 червня вночі очікуються місцями, а вдень по всій території короткочасні дощі та грози. Вітер південно-східний, 5 10 м/с. Темперагура вночі 11 16°, вдень 21 26° тепла.

10 червня вночі буде без опадів, а вдень місцями короткочасні дощі та грози. Вітер південно-східний, 7 12 м/с. Температура вночі 12 17°, вдень 22 27° тепла.

Наталія Вареник

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: погода

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!