Україна

ГУР успішно атакували податкову систему рф та повністю знищили їхню базу даних

565 0
Відновити її повністю вже не вдастся.
Фото умовне

Фото умовне

Кіберпідрозділ ГУР здійснив успішну атаку на податкову систему росії та таким чином знищили усю ворожу базу даних про платників податків. Про це повідомила пресслужба відомства. 

«Під час спецоперації воєнним розвідникам вдалось проникнути в один із добре захищених ключових центральних серверів фєдєральной налоґовой служби (фнс рф), а далі ― у понад 2300 її регіональних серверів по всій росії, а також на території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок кібератаки усі сервери отримали шкідливе програмне забезпечення. Паралельно у такий же спосіб була атакована російська ІТ-компанія Office.ed-it.ru, яка обслуговувала фнс рф», – йдеться у повідомленні розвідки. 

Також у ГУР вказують, що вдалось повністю знищити інфраструктуру та численні супутні дані за великий часовий період одного із основних державних органів країни-терориста.  

Читайте також: Через збій у роботі Київстару вуличне освітлення у Львові відключають в ручному режимі

За підрахунками експертів ця атака створить параліч у роботі фнс рф, який триватиме щонайменше місяць.

Нагадаємо, що у зв’язку із хакерською атакою на мобільну мережу «Київстар» в Україні стався технічний збій.

 Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!