Гурт Kozak System виступить з благодійним концертом у Львові – гроші скерують на дрони

1028 0
Tvoemisto.tv розіграє квитки на цей концерт.
KOZAK SYSTEM у facebook

KOZAK SYSTEM у facebook

Гурт Kozak System запрошує львів'ян відвідати концерт особливого зимового туру «На Різдво і Маланку». Подія відбудеться 20 січня о 18:00 на !FESTrepublic, що на вул. Старознесенська, 24-26.

«Особливу атмосферу кожного концерту-акції гурту неможливо передати словами, її треба відчути: мотиваційні роздуми про війну від Івана, улюблені хіти, глядачі, які не просто слухають концерт, а й приймають в ньому безпосередню участь – співають на сцені разом із музикантами, декламують українську поезію, записують відеопривітання для військових на передову… і незмінно виходять з глядацької зали наповненими та зарядженими на перемогу», – йдеться у анонсі події. 

Кожен благодійний внесок під час концерту піде на підтримку для військових: донати у скриню будуть спрямовані на закупівлю чергових дронів для бригад, якими опікуються Kozak System.

Додамо, за час повномасштабної війни Kozak System зіграли понад 200 концертів Україною, Європою та Америкою і відвезли на передову більш ніж 500 дронів та 100 автівок. Як каже фронтмен гурту Іван Леньо «Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ».

Зазначимо, Tvoemisto.tv розіграє квитки на концерт Kozak System у Львові. Слідкуйте за деталями. 

Партнерська публікація 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!