Гуртовий ринок у Львові розширять. Що там планують збудувати

6005 0
На території ринку планують відкрити заклади громадського харчування, і спортивні приміщення.
ілюстрації з засідання виконавчого комітету

ілюстрації з засідання виконавчого комітету

Львівський ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» розбудують. Учора, 28 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво павільйонів для продовольчих товарів.

Читайте також: Львівські родини 47% свого бюджету витрачають на продукти харчування

Виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження нового будівництва торгового павільйону на проспекті Святого Івана Павла II, 4-б у Львові. У рішенні йдеться, що «Шувар» планує добудувати торговий павільйон «Продовольчі товари-2».

У березні торік виконком затвердив містобудівні умови та обмеження на розбудову ринку. Тоді головний архітектор міста Антон Коломєйцев зазначав, що це буде регіональний аграрний центр з торговими, спортивно-відпочинковими приміщеннями. «Планується завершити комплекс торгівельних закладів, але це має бути змішаний функціонал. Тут мають бути і заклади громадського харчування, і частина спортивних приміщень», – зазначав він.

За його словами, проєктували центр польські архітектори із фірми POL-CON Consulting (Варшава). Вони спільно із місцевими фахівцями будуть реалізовувати проєкт.

Нагадаємо, що торік ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» придбав з аукціону три приміщення виправної колонії на Хуторівці,4 (тепер це вулиця Святого Івана Павла II,4). Йдеться про територію загальною площею 0,9 га. У компанії кажуть, що планують використати її під потреби ринку, придбали її за 30 мільйонів гривень.

Зазначимо, що ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» функціонує із 2005-го року. Його засновником і керівником є депутат Львівської міськради Роман Федишин.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!