Хакери Anonymous зламали ще один урядовий сайт рф

1636 0
Хакери оприлюднили більше 200 тисяч листів чиновників російського Мінкульту.
Фото: LatestAnonPress/twitter

Фото: LatestAnonPress/twitter

Знамениті хакери Anonymous зламали черговий урядовий сайт російської федерації. Кібервоїни, які від початку війни росії проти України борються з путінським режимом, атакували ресурси міністерства культури рф.

Читайте також: Anonymous оприлюднила дані 120 тисяч військових рф, які вторглися в Україну

У twitter-акаунті Anonymous повідомили, що злили в мережу 700 Гб даних відомства, яке контролює усі сфери культури, мистецтва, тале- та радіомовлення.

Оприлюднені дані включають понад 200 тисяч електронних листів чиновників мінкульту рф.

Нагадаємо, Anonymous зламали систему відеоспостереження Кремля. Також хакери атакували Центробанк РФ і «злили» дані до мережі, а згодом сервери управління цивільної авіації Росії. Також хакери здійснили атаки та отримали дані благодійного фонду Російської православної церкви (РПЦ) та Липецького механічного заводу, який проводить ремонт російської військової техніки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!