Херсон повертається під контроль України, – ГУР

877 0
До міста зайшли військові Збройних Сил України.
Фото із соцмереж

Фото із соцмереж

11 листопада до Херсона зайшли Збройні Сили України. Шляхи відступу російських окупантів перебуває під вогневим контролем української армії.

Джерело: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

«Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти ЗСУ будуть перешкоджені. Кожен російський солдат, який чинитиме опір, буде знищений», – зазначають у повідомлення ГУР МО. 

Читайте також: У центрі Херсона розгорнули українські прапори

Нагадаємо, що раніше жителі Херсона активно поширювали у соцмережах фото, де зустрічають українських військових у Шуменському мікрорайоні Херсона. Також український прапор підняли над Херсонською ОДА. Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко опублікував фото з главою Херсонської обласної військової адміністрації Ярославом Янушевичем та зазначив, що той «готовий до більшого обсягу роботи».

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!