Хлопчику на Львівщині кермо велосипеда врізалося у стегно

1878 0
Такі травми – дуже небезпечні.
Фото: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит

Фото: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит

На Львівщині 12-річний хлопець упав із велосипеда, під час падіння кермо вивернулося і застрягло у стегні дитини. Тато хлопця не намагався визволити дитину з полону велосипеда самостійно, а швидко відкрутив кермо від велосипеда і «швидкою» дитину доставити до Львова. Медики обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ уже прооперували хлопця.

Читайте також: Почути і перемогти. Як у львівській лікарні діти долають рак

На підмогу дитячі травматологи викликали судинного хірурга Бориса Дячишина з Львівської обласної лікарні. Діяли командою, адже такі травми – дуже небезпечні.

«Нашому пацієнту пощастило – великих магістральних судин кермо не пошкодило, хоча проникаюча рана була дуже глибока. В операційній ми видалили стороннє тіло, виконали ревізію судинно-нервового пучка, промили і обробили рану. Усе нам вдалося, хлопчик буде ходити, у нього все буде добре», – розповів дитячий травматолог Ігор Банах.

Хлопчик ще кілька днів пробуде у лікарні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!