Хлопець, який розбив хрести на могилах Січових стрільців, був під наркотиками

1770 0
Підозрюваного у руйнуванні хрестів взяли під варту.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

20-річного хлопця, який пошкодив могили бійців Української Галицької Армії та Січових стрільців у Стрию, взяли під варту. Слідчі встановили, що він розбив хрести у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: У Стрию вандал пошкодив понад 60 могил Січових Стрільців

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, зруйнував близько 60 хрестів на території старого кладовища у м. Стрию.

«Суд задоволив клопотання Стрийської окружної прокуратури про обрання 20-річному місцевому жителю, якого підозрюють у нарузі над могилами померлих, вчиненій з хуліганських мотивів (ч.3 ст.297 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомили у прокуратурі.

За скоєне мешканцю Стрия загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, з 8 липня на місцевому кладовищі у Стрию, що на Львівщині, вандал понищив могили бійців Української Галицької Армії та Січових Стрільців. Правоохоронці затримали 20-річного місцевого мешканця якраз під час повалення одного із хрестів.

Фото прокуратури Львівщини

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!