Холдингова компанія «Онур Груп» виділила 10 млн гривень на допомогу медикам

6572 0
Лікарням Львова та області закупили мобільні рентген-системи вартістю майже у 7 млн гривень та інше медичне обладнання, засоби індивідуального захисту для лікарів
Ілюстративне фото: medgarant.net.ua

Ілюстративне фото: medgarant.net.ua

Холдингова компанія «Онур Груп» допомагає медикам Львова та області у боротьбі з коронавірусом. Зокрема, вони придбала три мобільні рентген-системи вартістю майже у 7 млн гривень та інше медичне обладнання, засоби індивідуального захисту для лікарів. Керівництво компанії заявило, що не обмежували бюджети компанії на допомогу.

«Ми будемо робити усе можливе для того, щоб далі підтримувати лікарів і виділяти на це необхідні ресурси, скільки буде потрібно. Найважливіше, щоб це допомогло людям», – каже голова представництва та генеральний координатор «Онур Груп» Емре Караахметоглу, 

Турецько-українську холдингову компанію «Онур Груп» заснованували в 1991 році. Вона успішно реалізувала важливі інфраструктурні проекти в Хорватії, Україні, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальної Гвінеї та Туркменістані. У холдинг компанії входять напрямки діяльності галузі туризму, авіаперевезень, енергетики, будівництва та гірничодобувної промисловості.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!