Хорватія перемогла Марокко у матчі за 3 місце ЧС-2022

784 0
Країни боролися за бронзового призера турніру.
Фото: Fifa World Cup

Фото: Fifa World Cup

17 грудня відбувся перший з двох останніх матчів ЧС-2022 у Катарі. Марокко та Хорватія, які поступилися своїм суперникам у півфінальних поєдинках, боролися за третє місце, яка визначить бронзового призера турніру.

Перший гол було забито вже на сьомій хвилині: хорватський захисник Йошко Гвардіол головою відправив м'яч в сітку. Та вже за дві хвилини рахунок зрівняв Ашраф Дарі. Тоді знову змінився на користь хорватів на 42 хвилині завдяки голу Міслава Оршіча. Перший тайм завершився з перевагою Хорватії.

Читайте також: ФІФА відмовила Зеленському виступити з посланням про мир на фіналі Чемпіонату світу

Нагадаємо, у суботу, 10 грудня, в останньому матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу, збірна Франції перемогла Англію. Рахунок 2:1, голи забивали: Орельєн Чуамені (17 хвилина), Олів’є Жіру (78 хв) – за Францію та Гаррі Кейн (54 хв з пенальті) – за Англію. 

Зазначимо, що за підсумками півфіналів титул розіграють між собою Аргентина та Франція. Матч відбудеться вже завтра, 18 грудня.

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!