Хорватія посилила вимоги для в'їзду українців

1129 0
Раніше Чорногорія змінила правила в’їзду та знову не вимагатиме негативного тесту на коронавірус.
Photo by Inja Pavlić on Unsplash

Photo by Inja Pavlić on Unsplash

Хорватія оновила рішення про тимчасову заборону та обмеження перетину кордону Республіки Хорватія із 14 до 31 січня цього року. Про це повідомляє посольство України у Хорватії. 

Читайте також: Єгипет і Мальдіви. Куди їдуть львів`яни взимку і що вигідніше в час пандемії

Новим рішенням Хорватія ввела спеціальні епідемічні заходи до осіб, які прибувають до Хорватії з країн, де поширюється новий штам коронавірусу. Тому особи, у тому числі і громадяни України, які прибувають до Хорватії з країн, де поширено новий штам коронавірусу, при в’їзді в Хорватію повинні пред’явити негативний результат ПЛР-тесту (дійсний 48 год.), а також їм призначать 14-денну самоізоляцію.

Самоізоляцію можна зменшити до 7 днів за умови здачі додаткового ПЛР-тесту за власний кошт на території Хорватії.

Читайте також: SkyUp почне літати зі Львова у Лодзь

Нагадаємо, Чорногорія змінила правила в’їзду та знову не вимагатиме негативного тесту на коронавірус – як для своїх громадян, так і для іноземців – з 12 січня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!