Христина Соловій презентувала новий кліп. Відео

4240 0
Композиція «Fortepiano» стала другим синглом з майбутнього альбому співачки
фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

Співачка Христина Соловій презентувала новий кліп на авторську пісню «Fortepiano», що стала другим синглом з її майбутнього альбому. Христина запевняє, що це зовсім нове звучання її творчості. Упродовж останніх двох років вона разом з продюсером Святославом Вакарчуком та саунд-продюсером Мілошем Єлічем шукали потрібний саунд для цієї пісні.

«“Fortepiano” – найдорожча для мене пісня, одна з моїх перших авторських. Впродовж останніх двох років ми кілька разів її записували в студії, але щоразу результат мене розчаровував. Протягом тривалого часу у студіних дискусіях з Мілошем ми все ж дійшли єдиного бачення саунду, і, у підсумку, воно відповідає тому, що я заклала в пісню при написанні». – говорить Христина.

Виробництвом кліпу займалася команда «Radioaktive Film», режисером стала Анна Бурячкова. Від затвердження ідеї до презентації кліпу пройшло два тижні. Естетика кадру натхнена стрічками Вонга Карвая. Серед образів в кліпі можна вгадати Лоліту Владіміра Набокова, про яку Христина писала дипломну роботу. Також у відео відчувається гротескний реалізм культового серіалу Девіда Лінча «Твін Пікс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!