На правах реклами

Хто фінансує Українську Галицьку Партію у Львові?

11098 5
Українська Галицька Партія однією з перших оприлюднила інформацію про джерела фінансування. Тож тепер відкрито списки своїх меценатів, а представники УГП публічно звернулися про підтримку до львів'ян.
фото: УГП

фото: УГП

Українська Галицька Партія немає одного мецената, тому й заручається підтримкою місцевих підприємців, адже участь у виборчому процесі – справа недешева, – інформують у прес-службі УГП.

«Тут нема «грошових мішків», нема великого боса, який всім заправляє. Є молоді і активні люди, які хочуть зробити максимум для свого міста", – розповів правозахисник, активіст УГП Ігор Дякович.

На сайті партії оприлюднили списки меценатів. Тут і великі підприємства, і приватні особи. “Подаємо перелік підприємств та людей, які вже підтримали нас у вересні. Будемо оновлювати цю інформацію та деталізувати її”, – зазначено на офіційному сайті партії.

Як зазначають в партії, їхні активісти заслужили повагу та підтримку серед місцевого малого та середнього бізнесу кількома десятками реалізованих соціальних, громадянських та антикорупційних ініціатив.

Одним із прикладів залучення фінансів – діяльність молодої команди істориків-науковців, яка втілює проект “Локальна історія”. Вони їздять по селах і записують спогади стареньких людей про важливі події. Потім роблять виставки, видають спеціальні брошури про історію сіл і наповнюють інтерактивний сайт. Цей соціальний проект вже довший час підтримує один із львівських підприємців. До нього молоді політики і звернулися з проханням про фінансову підтримку. Він погодився. А потім погодилися ще кілька  підприємців. Так назбиралося більше десятка людей, які вирішили підтримати Українську Галицьку Партію.

Зараз активісти з Галицької Партії розпочали кампанію із фандрейзингу, аби залучити кошти, які партія не може забезпечити самостійно. УГП відкрито просить підтримки у львів’ян. Кажуть, що відчути себе у ролі партійного олігарха може кожен.

 


Читайте також:
12 Листопада, 2018 00:24
Андрій Стирчать брудні лапи андрія Долі(садового)
10 Липня, 2016 05:05
beeee moskovska---spetsura
10 Липня, 2016 05:04
beeee moskovska---spetsura
28 Вересня, 2015 00:14
Олександра Перша партія, якій варто довіряти тільки тому, що там немає старих корупціонерів, а діючі політики не тратять жодної нагоди обгадити молоду політичну силу. Вірю, що у вас все вийде, шановна Українська Галицька партіє. Мій голос за вас!
27 Вересня, 2015 12:32
Роман Той хто бере гроші львівського криміналітету ставить на собі хрест. Назад дороги немає... до кінця життя бедете відробляти ці брудні гроші вкрадені в українського народу. Вам дали копійки на гарні бігборди та на брехливі газетки.. "... це ваші нові депутати...", Та не наші, а братви депутати. Львів винний 6 мільярдів гривень позичальникам, прийдете до влади буде 20... Ви хоч зразу підписуйте договір що з того що вкрадете ваша доля хочаби 10% а то за копійки продаєтесь... а потім ваші господарі та Садового по Львову бігають плачуться що не має куди грошей вкладати ... біда та й годі..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!