Хто може очолити обласні лікарні Львівщини. Перелік кандидатів

3243 1
Претенденти згодом мають представити свою візію розвитку установ.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Учора, 27 грудня, у Львівській обласній раді розглянули документи кандидатів на заміщення посад керівників семи закладів охорони здоров’я. До конкурсу допустили 10 осіб. Претенденти згодом мають представити свою візію розвитку установ.

Львівський обласний перинатальний центр хочуть очолити Марія Малачинська та Ірина Біль, Львівську обласну лікарню відновного лікування – Богдан Блистів, Микола Колачинський та Андрій Голдун.

На посаду головного лікаря Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
претендує Ярослав Пилипець, а обласний державний лікувально-діагностичний ендокринологічний центр хоче очолювати Юрій Вендзилович.

Керівницею Львівського спеціалізованого центру радіаційного захисту населення може стати Тетяна Пошивак, а до конкурсу на почаду директора «Охматдиту» допустили лише чинну в. о. Олександру Бурду. Обласну базу спеціального медичного постачання може очолити Юрій Іваськевич.


Читайте також:
28 Грудня, 2019 12:27
Доктор А який склад цієї комісії обласної ради?? Цікаво, скільки з 10 лющдей там мають бодай медичну освіту?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!