Хто виконуватиме обов'язки керівника львівської податкової

9028 0
Виконувати обов'язки керівника львівської податкової призначили Миколу Никитюка
Фото з facebook/Микола Никитюк

Фото з facebook/Микола Никитюк

Виконувати обов'язки керівника львівської податкової призначили Миколу Никитюка, який раніше був заступником начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління оподаткування юридичних осіб. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел.

5 травня Державна податкова служба України відсторонила від обов’язків керівництво львівської ДПС. Виконання обовʼязків зняли з керівника, також звільнили заступника керівника, а двох відсторонили з подальшою передачею матеріалів до правоохоронних органів. Заступниками Андрія Флиса, керівника податкової, є Василь Кресяк, Тарас Іванишин, Руслан Ганюк і Тарас Завада. 

За розпорядженням виконувати обов'язки керівника львівської податкової буде Микола Никитюк, який замінить Андрія Флиса. Як відомо Tvoemisto.tv Микола Никитюк раніше також був керівником податкової міліції. Крім того, на посаду в.о керівника львівської податкової претендував Іван Левкін.

Нагадаємо, раніше Львівська обласна військова адміністрація ініціювала службове розслідування через підозру у махінаціях, здійснених управлінням податкової служби на Львівщині. Як заявляв перший заступник голови ЛОВА Андрій Годик, податківці непрозоро в «ручному режимі» ухвалювали рішення щодо відшкодування деяким підприємствам ПДВ.Також у Львівській ОВА заявляли, що з 1 січня 2022 року податкова відшкодувала 129 млн грн 13 підприємствам на Львівщині, які не мають жодного працівника.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!