То є Львів! Пані Наталя з Кнопою

3077 1
Кажуть, що обличчя Львова формує його давня історія, неперевершена архітектура чи багата ресторанна індустрія. Однак Львів – це насамперед люди, які тут мешкають. У новому проекті під назвою «То є Львів!» журналісти Tvoemisto.tv познайомлять вас із людьми, яких ви щодня бачите на вулиці, зустрічаєте у магазині або у громадському транспорті, людьми зі своїми проблемами, радощами й сумом. Героєм проекту можете стати і Ви.
Фото - Орест Дрималовський

Фото - Орест Дрималовський

Наталя – домогосподиня. Декілька разів на день гуляє з собакою у сквері поблизу Собору св. Юра. Цього песика придбала її донька ще чотири роки тому. Собака  дуже цікава – любить усе вивчати, а ще більше – гуляти на свіжому повітрі. Зараз власниця собаки виводить її гуляти тричі на день.
 
- Собак люблю з дитинства. Не пригадую такого часу, щоб у нашій квартирі не було песика. Без чотирилапих друзів у домі сумно. От наша Кнопа, до прикладу, кожного дня веселить усю сім’ю. Діти приходять змучені з роботи, а вона намагається кожного розвеселити. Бігає, грає у футбол, ховається. Ви навіть уявити не можете, скільки у ній доброти й енергії! – каже Наталя.
 
Важко уявити собі життя без домашніх улюбленців, – продовжує вона. –  Часом мені здається, що Кнопа розуміє мене з півслова. Буває, навіть слів не потрібно. Коли мені сумно чи в житті настає чорна смуга, вона підходить, всідається на колінах або ж тулиться до ніг. Мабуть, таким чином хоче розрадити. Так чотирилапі стають найкращими друзями.
 
Автор – Орест Дрималовський, фото автора

Читайте також:
30 Квітня, 2015 20:29
Місцевий житель А хіба сквер між львівською політехнікою і церквою Юра входить до переліку місць на яких дозволено вигул домашніх тварин? Його немає у переліку Вашого сайту [***]://tvoemisto.tv/news/de_u_lvovi_mozhna_vygulyuvaty_sobak_adresy_65107.html
Можливо Орест потрібно вказати і про цей аспект життя тварин? А в цьому сквері також дитяча площадка на якій бавляться діти, та й схили Цитаделі недалеко від цього місця,
й пакету для продуктів життєдіяльності собаки в руках п. Наталі не видно.
Центр міста а "загадили" все що можна, не говорючи вже про парк Костюшка.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!