Вибухівки не знайдено. Супермаркет на Сихові відновив роботу

1415 0
Після ретельного обстеження приміщень супермаркету на вулиці Збрівській та прилеглої до нього території, працівники міліції вибухівки та вибухонебезпечних предметів не виявили.
фото: Facebook

фото: Facebook

Як ми повідомляли раніше, 9 лютого об 13:30, на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від аноніма про те, що супермаркет, який знаходиться на вулиці Зубрівській, заміновано. Після обстеження ця інформація не підтвердилась.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках. Як повідомляє Головне управління міліції у Львівській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!