Київ

Інтервал руху поїздів метро збільшують через дефіцит робітників

507 0
Близько 7% метрополітенівців нині перебувають у лавах ЗСУ
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київський метрополітен змінить графіки руху поїздів на всіх лініях підземки через нестачу робітників. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Найближчим часом інтервали між поїздами будуть збільшені орієнтовно на одну хвилину в між «пік» та на 45 секунд у «пікові» години.

Дефіцит робітників на підприємстві становить – машиністів електропоїздів 83 людини, електромеханіків – 48, токарів і слюсарів за відповідними напрямами – 161.

Як пояснили у КП, причиною збільшення кількості вакансій є частково вимушена міграція, специфіка професій і мобілізаційна робота у зв’язку з воєнним станом. Зокрема, близько 7% метрополітенівців нині перебувають у лавах ЗСУ, і їхня кількість постійно збільшується.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!