IPhone7 офіційно дозволили використовувати в Україні

1403 0
Національна комісія з державного регулювання зв’язку офіційно дозволила використовувати iPhone 7 та iPhone 7 Plus в Україні.
фото: /www.apple.com

фото: /www.apple.com

Від 4-го жовтня смартфони iPhone 7 та iPhone 7 Plus можуть офіційно працювати в Україні як радіоелектронні засоби. Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), додала до реєстру радіоелектронних та випромінювальних пристроїв інформацію про останні моделі смартфонів Apple iPhone 7 та iPhone 7 Plus.

Читайте також: Компанія Apple представила iPhone 7. Десять фактів про новинку

«НКРЗІ прийняла рішення внести до Реєстру РЕЗ та ВП інформацію про нові типи обладнання, а саме: двадцять сім типів радіообладнання систем стільникового рухомого радіозв’язку, у тому числі останні моделі радіотелефонів систем стільникового зв'язку iPhone 7 та iPhone 7 Plus», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Контрабандний бум іPhone7 на Львівщині: скільки дозволено ввозити

Нагадаємо, на засіданні Уряду Роман Насіров, очільник Державної фіскальної служби, повідомив, що усі iРhone7, які продаються зараз в Україні, є контрабандними. Він зазначив, що жоден такий телефон в країні офіційно не розмитнений. Тобто продаватися вони не можуть. А ті, що на ринку України, ризикують мати функціональні обмеження.

Опублікувала Юлія Сабадишина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!