Ірландська компанія хоче збудувати за 200 мільйонів євро виробничий кампус на Львівщині

17579 0
Наразі виробник обирає земельну ділянку.

Ірландська компанія «Kingspan»має намір інвестувати 200 мільйонів євро у створення кампусу будівельних технологій на Львівщині. Після завершення будівництва там зможуть працювати мешканці області та переселенці, загалом від 600 до 1000 працівників. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Читайте також: Асфальт, сіль і льон. Які нові заводи планують запустити на Львівщині

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора департаменту економічної політики ЛОВА (ЛОДА) Орест Гринів, наразі інвестору надано 12 пропозицій щодо ділянок, площею до 50 га. Після затвердження земельної ділянки компанія планує збудувати 7 виробничих комплексів.

Термін реалізації інвестиційного проєкту до 5 років.

Довідково

Компанія «Kingspan» є світовим лідером з виробництва будівельних матеріалів, пропонує теплозахисне покриття з високими характеристиками та рішення для оболонок будівель. Базується в Ірландії, має близько 200 підприємств у різних країна світу. Виробник працює за п’ятьма підрозділами: ізольовані панелі, ізоляція, світло та повітря, вода та енергія, а також дані та підлоги.

Нагадаємо, на Львівщині планують запустити низку підприємств, і деякі з них запрацюють ще цього року. Так, нині триває будівництво чотирьох заводів в області. Tvoemisto.tv з'ясувало, на якому вони етапі, коли зможуть повноцінно запрацювати та скільки робочих місць створити.

Також Tvoemisto.tv готувало підбірку масштабних об'єктів, які уже будують або планують побудувати у Львові і в околицях. Про перший ІТ-парк, логістичний центр та офісний кампус й інші читайте в матеріалі.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!