Ірина Діденко більше не головна прокурорка Львівської області

2442 0
Головна прокурорка області сьогодні заявила про закінчення терміну її повноважень.
Ірина Діденко. Фото: Вікторія Андрєєва

Ірина Діденко. Фото: Вікторія Андрєєва

Ірина Діденко, яка з жовтня 2019 року була головною прокуроркою Львівської області, більше не обіймає цю посаду. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Дякую Львівщино! Неймовірний край з неповторним містом Лева з власною, незламною позицією, яка захоплює. У свою чергу зробила за цей час все, що було в моїх силах та повноваженнях, щоб ми хоч трохи наблизились до західних стандартів роботи», – написала вона.

При цьому вона не повідомила, на яку посаду переходить.

Як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі прокуратури Львівщини, Ірина Діденко склала повноваження в результаті реформи прокуратури.   

Читайте також: Давайте зламаємо систему! Головна прокурорка Львівщини про роботу, стереотипи і Кафку

Зазначимо, що Ірина Діденко очолила Львівську обласну прокуратуру у жовтні 2019 року. Вона народилася у Немирові на Вінниччині. У 2008 році закінчила Одеську національну юридичну академію. Працювала у прокуратурі Івано-Франківської області, після цього у Генпрокуратурі України.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!