Голову Львівської облради Ірину Гримак відправили у відставку

3335 0
Це рішення підтримали 48 депутатів.
Фото: Ірина Гримак

Фото: Ірина Гримак

У четвер, 6 квітня, депутати Львівської обласної ради відправили у відставку Ірину Гримак. Про це стало відомо під час засідання сесії облради.

Відповідне рішення депутати прийняли під час таємного голосування. «За» проголосували 48, а участь в опитуванні взяли 49 депутатів. Перед цим Ірина Гримак зачитала звіт за останні два роки, її роботу депутати визнали незадовільною. 

Зазначимо, що 8 березня Ірина Гримак розповіла про можливий розпуск Львівської обласної ради. Члени президії після двогодинного засідання не змогли прийняти порядок денний, хоча проголосували за дату проведення сесії.

Нагадаємо, що Ірина Гримак була очільницею Львівської обласної ради з грудня 2020 року. Свого часу вона також була чиновницею у Львівській міській раді, вона упродовж 2013-2015 років очолювала Залізничну районну адміністрацію. Із 2015 року Ірина Гримак була заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки. У липні 2019 року після звільнення з посади Олега Синютки Ірина Гримак написала заяву про звільнення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!