Ірину Микичак звільнили з посади очільниці департаменту охорони здоров’я ЛОДА

6358 0
Вона каже, що жодних офіційних пояснень вона не отримувала.
фото: Лесик Урбан

фото: Лесик Урбан

Керівницю департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірину Микичак звільнили з посади. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук. Відповідне розпорядження сьогодні, 13 грудня, підписав голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

«За ці два місяці я пережила безпрецедентний тиск, ігнорування керівництва, маніпуляції фактами і документами, масовану інформаційну компанію в ЗМІ та інтернетресурсах, шквал звернень від осіб, які називають себе представниками медичної громадськості. За цей час проявилися люди», – написала вона.

За словами Ірини Микичак, їй єдиній із усіх голів департаментів поставили негативну оцінку від заступника голови ЛОДА Івана Собка. Каже, що жодних офіційних пояснень вона не отримувала.

Додамо, що Ірина Микичак очолювала департамент охорони здоров’я ЛОДА понад два роки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!