Із 2020 року всі військові частини ЗСУ перейдуть на нове харчування

2363 1
Винятком стануть хіба що невеликі окремі частини, де немає сенсу це робити з економічної точки зору.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Усі частини Збройних сил України з початку 2020 року перейдуть на нову систему харчування. Про це під час брифінгу повідомив міністр оборони Андрій Загороднюк.

За його словами, це дозволить суттєво покращити продовольче забезпечення військовослужбовців.

«Я підписав документи щодо оголошення конкурсу на закупівлю харчування за каталогом. На каталог переходять усі частини Збройних сил з наступного року. Ми це питання закрили, реформа харчування буде стосуватися всіх частин ЗСУ вже з початку року повністю», – зазначив міністр.

Винятком стануть хіба що невеликі окремі частини, де немає сенсу це робити з економічної точки зору.

У Міноборони кажуть, що перехід на систему продовольчого забезпечення військовослужбовців за каталогом продуктів є однією з ключових реформ ЗСУ, яка повністю відповідає стандартам армій провідних країн світу. Ця система запроваджує широкий асортимент продуктів, гнучкий механізм їх замовлення, урізноманітнює та значно покращує якість їжі.

 


Читайте також:
1 Січня, 2020 14:13
666 ... та "система" вже давно діє ... і на наслідки її впливу на боєздатність ВСУ з задоволенням дивляться наші "друзі" ... і із Заходу , і зі Сходу ... особливо із Заходу ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!