Із 25 травня в Україні дозволять відкрити дитсадки

2699 0
У кожній конкретній області можна буде пом’якшити карантин для певних галузей, якщо будуть дотримані протиепідеміологічні критерії.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

Із 25 травня в Україні дозволять відкрити дитсадки. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко під час зустрічі із батьками щодо відкриття дитячих садочків, передає пресслужба МОЗ.

Читайте також: Діти скучили, вони захочуть обійматися – директорка дитсадка у Львові про відкриття дошкільних закладів

У кожній конкретній області можна буде пом’якшити карантин для певних галузей, якщо будуть дотримані протиепідеміологічні критерії.  

«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту, для того щоб можна було працювати та було де залишати дітей. Дошкільні заклади будуть відкриватися за певних умов. Вони опубліковані на сайті МОЗ для громадського обговорення. Ми прагнемо зібрати всі слушні рекомендації від батьків, власників дитячих садочків та МОН. Здоров’я батьків та дітей – в пріоритеті», – зазначив Віктор Ляшко.

Читайте також: Дитсадки у Львові працюватимуть усе літо

Днями МОЗ опублікувало для громадського обговорення вимоги для роботи дитсадків в умовах карантину, серед яких вимірювання температури, заборона певних видів ігор та більше розваг на свіжому повітрі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!