Із кінця березня зростуть тарифи на доставку та пакування «Нової пошти»

1610 0
Причинами до підвищення є зростання цін на пальне, комунальні послуги, інфляція тощо.
Фото: unian.net

Фото: unian.net

Із 20 березня починають діяти оновлені тарифи «Нової пошти» на послуги доставки та пакування відправлень. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Причинами до підвищення, як додають у «Новій пошті», є зростання цін на пальне, комунальні послуги, інфляція тощо.

«Розуміючи всю складність економічної ситуації, пов’язаної з пандемією та карантинними обмеженнями, Нова пошта тривалий час свідомо не підвищувала тарифи. Ми працювали на межі можливостей і допомагали країні боротися з Covid-19, купуючи медичне обладнання та засоби захисту для лікарень. Але ми вимушені зробити незначне підвищення тарифів», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Нова пошта підвищила тарифи на відправлення посилок

Які оновлення вводить компанія:

тариф на базові послуги доставки підвищують на 5 грн.

тариф на упаковку підвищують на 1-6 грн.

скасовують додаткову плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови пакування згідно з правилами пакування Нової пошти. Тепер такі посилки будуть доставлятися за базовим тарифом, головне – щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або на пласку основу.

Повний перелік змінених тарифів можна дізнатися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!