Із квітня розпочнуть викупляти ділянки під будівництво північної об’їзної Львова

7822 0
Потрібно викупити 10 садиб і 52 земельні ділянки.
Ілюстративне фото: objectiv.tv

Ілюстративне фото: objectiv.tv

Із квітня планують розпочати викупляти земельні ділянки під будівнивто північної об’їзної Львова. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Служби автомобільних доріг Львівської області Олег Береза.

«Ми зараз маємо встановлені площі всіх земельних ділянок, що підпадають під межі будівництва об’їзної. Провели також оцінку ділянок і почали переговори з власниками нерухомого майна. Чекаємо розпорядження від ЛОДА, аби з квітня почати викуп», – каже він.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна дорога Львова

За його словами, серед об’єктів, що потрібно викупити, є 10 садиб і 52 земельні ділянки.

Нагадаємо, будівництво хочуть розпочати у 2021 році. Це буде швидкісна дорога класу 1а з трьома розв’язками, сімома мостами, огородженням та двома смугами у кожну сторону. Сама траса матиме цементно-бетонне покриття. Дорогу будуватимуть за міжнародні кредитні кошти. Зокрема ЄІБ надасть 80 млн євро. При цьому загальну вартість оцінюють у 250 млн євро.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!