Із підозрою на коронавірус на Львівщині звернулося ще 15 людей

2226 0
Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 105 осіб.
Фото: Polina Tankilevitch/Pexels

Фото: Polina Tankilevitch/Pexels

У період з 9:00 по 17:00 у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися ще 15 осіб. Пацієнти з міста Стрия, Львова, а також Пустомитівського району. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА з посилнням на головну епідеміологиню області Наталію Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 105 осіб. На самоізоляції – 945 людей. За увесь час виписали 203 пацієнтів. Стан більшості хворих  середньої важкості, водночас у 14-ти стан важкий. Немає пацієнтів на апараті ШВЛ. Четверо перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

Читайте також: В уряді назвали нові терміни піку захворюваності на коронавірус в Україні

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 1256 людей. А за увесь час у 950 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірусу.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою є 61 особа. У 256 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 10 осіб померли. І 26 пацієнтів одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!