Ізраїль надасть Україні систему попередження про повітряну загрозу, – міністр

982 0
Також Ізраїль надасть кредит у розмірі 200 мільйонів доларів для будівництва медичного центру в Україні.
Фото: ЕРА

Фото: ЕРА

Міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен зустрівся у Києві із президентом України Володимиром Зеленським і пообіцяв надати Україні систему попередження про повітряну загрозу цивільному населенню.

Джерело: Українська правда

Елі Коен зустрівся 16 лютого із Володимиром Зеленським під час візиту до Києва. Це перший візит ізраїльського чиновника в Україну з початку російського вторгнення. Він пообіцяв, що Ізраїль надасть Україні систему попередження про повітряну загрозу цивільному населенню через 3-6 місяців.

Читайте також: Глава МЗС Ізраїлю відвідав Бучу

Раніше Елі Коен публічно заявив під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, що Ізраїль розробляє систему попередження про повітряну загрозу для українців. Також міністр закордонних справ Ізраїлю не використовував слова війна або росія, але двічі заявив, що Ізраїль твердо стоїть на боці українського народу. Він додав, що Ізраїль зобов'язався надати кредит у розмірі 200 мільйонів доларів ізраїльській компанії, яка братиме участь у будівництві медичного центру в Україні.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!