Ізраїль продовжив заборону на подорожі до України

1758 0
Через високий рівень поширення Covid-19 Ізраїль продовжив заборону на поїздки до України до 16 червня.
Фото: businessvisit.com.ua

Фото: businessvisit.com.ua

Влада Ізраїлю продовжила до 16 червня заборону на поїздки в кілька країн з високим рівнем поширення коронавірусу Covid-19, в тому числі і в Україну, йдеться в офіційному повідомленні Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю.

Читайте також: Болгарія оновила умови в'їзду для українців з 1 червня

У «червоний» список потрапило 7 країн. Серед них: Україна, Ефіопія, Бразилія, Індія, Південна Африка, Мексика і Туреччина.

Відтак, жителі Ізраїлю після повернення з цих країн повинні будуть піти на двотижневу самоізоляцію, навіть якщо вони пройшли вакцинацію від Covid-19 або перехворіли коронавірусом.

З 23 травня Ізраїль відновив міжнародний туризм для обмеженої кількості туристів з країн, де низький рівень смертності, а також вакцинована велика частина населення. Серед них США, Велика Британія і Німеччина.

Ще 20 груп були обрані в резерв, якщо який-небудь з перших 20 туроператорів не виконає умови Ізраїлю.

Читайте також: Єгипет безкоштовно лікуватиме українців, якщо вони захворіють на Сovid-19

Міністр туризму Оріт Фаркаш-ХАКО заявив, що міністерство працює над тим, щоб дозволити більшій кількості туристів приїжджати, щоб «відновити індустрію туризму і повернути сотні тисяч людей на ринок праці».

Ізраїльська влада вважає, що спочатку обмеження туризму невеликими групами – кращий спосіб контролювати і стримувати поширення Covid-19, особливо нових варіантів. Планується збільшити кількість груп в червні і дозволити індивідуальним туристам почати відвідування в липні.

З 1 червня Ізраїль скасовує карантин, і всі обмеження, які були введені для боротьби з епідемією коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!