Кабмін готує законопроєкт, який посилить статус англійської мови та зробить її доступнішою для вивчення

1210 0
Після перемоги в Україні розпочнеться масштабний проєкт відновлення, тож очікується прихід низки іноземних компаній та інвесторів.
Фото: Денис Шмигаль, Телеграм-канал

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм-канал

Україна готує законопроєкт, який закріпить англійську як мову міжнародного спілкування та напрацьовує рішення, які зроблять її вивчення доступнішою для всіх охочих, про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зокрема, Шмигаль розповів, що провів нараду щодо англійської мови за участі Мінцифри та Мінкульту.

«Готуємо проєкт закону, який, зокрема, закріпить англійську як мову міжнародного спілкування. Водночас напрацьовуються рішення, які зроблять вивчення англійської доступнішою для всіх охочих», – зазначив він.

Прем’єр зазначив, що після перемоги в Україні розпочнеться масштабний проєкт відновлення, тож очікується прихід низки іноземних компаній та інвесторів, які розвиватимуть тут свій бізнес і створюватимуть робочі місця.

«Англійська мова відкриває широкий доступ до знань, ринку праці, інформаційних та культурних продуктів, вищої заробітної плати. Ці переваги мають отримати й українці, що допоможе затвердженню України як регіонального лідера», – відзначив Денис Шмигаль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!