Кабмін призначив нового керівника Державної митної служби

1641 0
Андрій Павловський, який був в.о. голови Державної митної служби з серпня цього року, залишив свою посаду за власним бажанням.
фото: 24 канал

фото: 24 канал

Сьогодні, 22 жовтня, відбулось позачергове засідання Уряду, на якому ухвалили низку кадрових рішень. Зокрема, Кабінет міністрів звільнив Андрія Павловського з посади в.о. голови Державної митної служби.

«Уряд визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове виконання обов'язків Голови Державної митної служби України Андрієм Павловським та прийняв розпорядження про звільнення Андрія Павловського з посади заступника Голови Державної митної служби України», – йдеться в повідомленні Уряду.

Разом з цим тимчасове виконання обов’язків Голови Державної митної служби України поклали на заступника Голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгена Єнтіса.

Як повідомляє Державна митна служба, його призначення є тимчасовим. За пропозицією Міністра фінансів Сергія Марченка, Уряд прийняв рішення про відкриття добору на посаду Голови Держмитслужби шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, що дасть змогу визначити та затвердити нового керівника митниці з повноцінним функціоналом.

Андрій Павловський, який був в.о. голови Державної митної служби з серпня цього року, залишив свою посаду за власним бажанням.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!