Україна

Кабмін призначив нових заступників міністра оборони України

744 0
Заступником Міністра оборони України з питань фінансів став Юрій Джигир.
Фото умовне

Фото умовне

В середу, 27 вересня, Кабінет міністрів призначив трьох нових заступників міністра оборони України. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді України Тарас Мельничук.

Заступником Міністра оборони України з питань фінансів став Юрій Джигир. Наталія Калмикова обійме посаду заступниці з питань соціального розвитку. Заступницею Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації стала Катерина Черногоренко.

Юрій Джигир останні три роки консультує Світовий Банк з питань фінансових частин реформ, пов’язаних з охороною здоров’я. У 2018-2020 роках працював заступником Міністра фінансів України. У нього понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії.

Наталія Калмикова з лютого 2022 року вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Катерина Черногоренко є керівницею проекту «Армія дронів». З 2018 року є проектним координатором електронних послуг «єМалятко», електронний лікарняний та запровадження COVID-сертифікатів в Дії.

Читайте також: Верховна рада звільнила Резнікова з посади міністра оборони

Нагадаємо, що 18 вересня Кабінет міністрів України звільнив всіх заступників міністра оборони та державного секретаря міністерства. Серед них львів'ян був Ростислав Замлинський. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!