Київ

Капітальний ремонт залізничного мосту через річку Ірпінь на Київщині завершили

870 0
Після капітального ремонту запустили дві колії, що дозволить збільшити кількість пасажирських поїздів у цьому напрямку.

Міст було зруйновано 21 березня 2022 року, а у листопаді уже запустили першу колію, повідомили в «Укрзалізниці».
 
Міст відновлювали працівники львівського мостобудівельного поїзда. Зокрема залізничники демонтували всі пошкоджені елементи мосту та на їх місці звели фактично новий перехід через річку. 
 
Роботи над лініями завершили наприкінці березня 2023 року та запустили парну колію.
 
Це дозволить збільшити кількість пасажирських поїздів у напрямку Коростеня та міст  сателітів Києва (Бучі, Ірпеня, Бородянки та інших).
 
«Спочатку впродовж місяця міст через річку Ірпінь було відновлено за тимчасовою схемою. Це дозволило вже на початку травня минулого року запустити поїзди до Ірпеня, Бучі, Бородянки та інших населених пунктів. Після цього розпочали виконувати роботи з капітального відновлення мосту»,  розповів член правління АТ «Укрзалізниця» Роман Черніцький.
 
Зазначимо, упродовж місяця після руйнування міст було відновлено за тимчасовою схемою; ремонт розпочато в липні 2022 р. Рух поїздів непарною колією відкрито в листопаді 2022 р.
 
ТЕГИ: ірпінь

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!