«Карпати» очолив іспанець Серхіо Наварро

1308 0
Львівські «Карпати» підписали контракт з іспанським наставником Серхіо Наварро, який працював у тренерських штабах російського «Рубіна» та іспанського «Вільяреала».
Фото: ua-football.com

Фото: ua-football.com

Новий головний тренер «зелено-білих» народився 17-го жовтня 1979-го року. Перший тренерський досвід отримав у сезоні 2004/2005 років, коли працював у структурі іспанського клубу «Кастельон» (протягом кількох років був наставником у командах різних вікових категорій), повідомляє інформаційний центр львівського клубу.

Читайте також: «Карпати» може очолити аргентинець Друді

До штабу Серхіо Наварро увійдуть два іспанських помічники: асистент Іван Медай і тренер з фізпідготовки Хосе Пастор, який працював у «Вільярреалі», білоруському БАТЕ, російських «Рубіні», «Кубані» та «Ростові». З останнім клубом став срібним призером чемпіонату Росії. До тренерського штабу також ввійдуть Михайло Дячук-Ставицький, який раніше працював тренером молодіжної команди та тренер по роботі з воротарями Володимир Марчук, який аналогічні функції виконував у команді Олега Дулуба.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!